9/10
★★★★★
op 1044 beoordelingen

Laatste negatieve klantbeoordelingen

1/5
★☆☆☆☆
Dat kan ik niet zeggen, want ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Het zou uiterlijk zaterdag 17 september aankomen.
Reviewer icon
Jean S.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 14/09/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Sylvie, we hebben je pakje naar Colissimo gestuurd op dezelfde dag als je bestelling, d.w.z. donderdag 15 september. Het valt te betreuren dat we al onze inspanningen moeten bekopen met een vertraging die te wijten is aan de Post. De Post heeft uw bestelling vandaag ook geleverd. We zijn bereikbaar via de chatmodule, e-mail ([email protected]) en zelfs telefonisch voor noodgevallen. Neem contact met ons op als dat nodig is. We hopen dat uw slimme jas u bevalt! Het Toxik3 team
1/5
★☆☆☆☆
Ik ontving 2/3 van mijn bestelling verfrommeld.
Reviewer icon
Helene M.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 14/09/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hoi Hélène, kun je ons vertellen welke van je 3 jeans je mist? We willen je er ook graag op wijzen dat het model "Channé" een jeans is met een kreukeffect. Ze zijn gevouwen om dit effect te accentueren, dat discreet blijft als je ze draagt... Als ze je niet bevallen, kun je je geld terugvragen door het "retourformulier" in te vullen op de informatiebalk op http://www.toxik3.com. We zijn bereikbaar via de chatmodule of per e-mail op het volgende adres: [email protected]
1/5
★☆☆☆☆
Het product is niet geschikt en ik heb geen retourcode, hoe stuur ik het terug? Bedankt
Reviewer icon
Vermeiren S.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 24/06/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hoi Sonia, het spijt ons dat de korte combinatie niet bij je paste. We hopen dat je toch van de tas hebt genoten. Retourneren is heel eenvoudig. Ga gewoon naar onze website http://www.toxik3.com en klik op "retourformulier" in de informatiebalk. Je hoeft alleen maar de instructies te volgen. We herinneren je eraan dat retourneren in Frankrijk en België gratis is. We hopen dat we je op een ander model kunnen inhalen, dus aarzel niet om contact op te nemen met een lid van het team via de online Chat om persoonlijk advies te krijgen en je te helpen bij het maken van je keuze. Tot snel!
1/5
★☆☆☆☆
Reviewer icon
Jocelyne V.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 17/04/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Jocelyne, Na controle van je bestelling bij ons, kunnen we bevestigen dat je pakket op 8 april in je brievenbus is bezorgd. Je kunt je trackingnummer vinden in je e-mails op de datum van je bestelling (maandag 04 april, vergeet niet om je spam te controleren als dat ooit gebeurt...) Als je je bestelling niet in je bezit hebt, denk er dan aan om je buren te vragen of ze het pakket niet hebben opgehaald of, als laatste redmiddel, neem contact op met je postkantoor met je trackingnummer als ze het kwijt zijn. Aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor ongemakken met de post (we hebben het artikel in de juiste omstandigheden op dezelfde dag als je bestelling verzonden), is het jammer dat je ons straft met zo'n slecht cijfer voor een probleem dat niet onze verantwoordelijkheid is, vooral omdat je pakket is gemarkeerd als door ons afgeleverd. Aarzel in dit soort situaties niet om contact met ons op te nemen via onze online chat, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de status van je bestelling en eventuele logistieke problemen kunnen oplossen als die zich voordoen en binnen onze macht liggen. Nog een fijne dag, het Toxik3 team
1/5
★☆☆☆☆
Eerlijk gezegd begrijp ik het niet. Ik neem al mijn broeken in maat 36 en er zijn er 3 van de 5 die ik niet eens dicht kan ritsen.
Reviewer icon
Julie B.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 09/04/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hoi Julie, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te vertellen over je ervaring met je bestelling. Het gebeurt soms dat bepaalde artikelen niet bij iedereen passen. Maar geen paniek: als je niet tevreden bent, is retourneren gratis, dus aarzel niet! Gebruik het retourformulier direct op de site om het proces te voltooien. Houd er rekening mee dat sommige artikelen meer of minder elastaan hebben, wat waarschijnlijk de reden is waarom sommige artikelen je beter passen dan andere... Het Toxik3 team staat klaar om al je vragen te beantwoorden via onze online chat!
1/5
★☆☆☆☆
Een van de drie broeken had de verkeerde maat. Ik heb hem per koerier teruggestuurd, wat me 11 euro kostte, vanuit België. Ik heb nooit mijn geld teruggekregen.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 25/03/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Sandrine. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw ervaring in onze winkel. We willen je eraan herinneren dat retourneren gratis is via ons platform: https://toxik3.returnscenter.com/À Tenzij we je bewoording verkeerd hebben begrepen, spijt het ons dat je hebt moeten betalen voor het retourneren van deze broek. Als u de terugbetaling van de broek vermeldt, is het normaal dat we u terugbetalen en als dat nog niet het geval is, nodigen we u uit om onze teams te benaderen op de online chat van de site of per e-mail: [email protected]. Nog een fijne dag. Het Toxik3 Team.
1/5
★☆☆☆☆
Ik was al klant in de winkel en wilde op de website bestellen, maar was teleurgesteld door de wassingen, die niet overeenkwamen met het online beeld.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 06/03/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Claire, hartelijk dank voor je eerlijke review en je loyaliteit aan het merk Toxik3. Het spijt ons echt dat het artikel dat je hebt besteld niet aan je verwachtingen voldeed, hoewel we er alles aan doen om de afbeeldingen op de website te laten overeenkomen met de daadwerkelijke producten. Een beoordeling van 1 ster duidt op een probleem dat zo snel mogelijk moet worden opgelost, het verbaast ons dat er zoveel ongemak is geweest met onze producten. Laat ons alstublieft het referentienummer van uw product weten zodat we dit visuele probleem kunnen onderzoeken. De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, neem desgewenst contact met ons op via de online chat of per e-mail ([email protected]) om deze vertrouwensband tussen ons te herstellen. Tot binnenkort. Het Toxik3-team
1/5
★☆☆☆☆
Denimsnitten die niet bij je lichaamstype passen
Reviewer icon
Cécile P.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 18/02/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hoi Cécile, het spijt ons te horen dat je teleurgesteld was over de snit van de jeans. Aangezien je opmerking ons merk benadeelt, is het nog steeds mogelijk om je geld terug te krijgen als het model of de modellen niet bij je passen. Vergeet niet dat retourneren gratis is. Je kunt ook contact met ons opnemen via de online chatmodule op onze website. Of, als je dat liever doet, via e-mail: [email protected], zodat we je kunnen helpen een model te vinden dat misschien beter bij je past als je wilt ruilen. We hopen van harte dat we het goed kunnen maken, want jouw comfort en de precisie van de pasvorm is onze prioriteit.