Les Trésors d'Érable Gemiddeld cijfer

9.7/10
★★★★★
op 1943 beoordelingen 10 1

Laatste negatieve klantbeoordelingen

1/5
★☆☆☆☆
Ik had 3 dozen esdoornkoekjes besteld echter er zit maar 1 doos in mijn pakket!!!! Ik denk dat de orderpicker de andere 2 vergeten is... jammer voor mij.
Antwoord van Les Trésors d’Érable :
Hallo, wenn es ein Problem mit Ihrer Bestellung gibt, sollten Sie uns kontaktieren, um die Situation zu bereinigen.
Op
1/5
★☆☆☆☆
Het product is heerlijk maar helaas zijn 3 van de 5 potjes ontploft, ik wacht nog steeds om deze 3 potjes terug te sturen en mijn geld terug te krijgen.
1/5
★☆☆☆☆
Snelle levering. Er ontbrak echter een product en 2 van de 5 koekjes waren beschadigd en open. Ik heb rechtstreeks een e-mail geschreven en nog geen antwoord gekregen.
1/5
★☆☆☆☆
De dozen kwamen gedeukt aan, ik heb het gemeld, ik werd gebeld en kreeg te horen dat ze ze terug zouden sturen en ik heb niets ontvangen, ik ben erg teleurgesteld.
1/5
★☆☆☆☆
Product kapot aankwam. Twee keer gemeld zonder antwoord.
Antwoord van Les Trésors d’Érable :
Goedenavond,
Uw vervangend product is naar u teruggestuurd en op 16 december ontvangen.
Nog een fijne avond.
Op
1/5
★☆☆☆☆
Ik ben zeer ontevreden. Ik heb mijn bestelling van 15 oktober niet ontvangen. Het pakje werd zogenaamd op het relaispunt afgeleverd en vervolgens teruggestuurd naar de afzender! Ik heb om terugbetaling gevraagd, wat nog steeds niet is gebeurd. Het is nu 10 november !!!!
Antwoord van Les Trésors d’Érable :
Hallo mevrouw,
Uw bestelling werd op 19 oktober op het relaispunt afgeleverd, waarna u op 21 oktober verzocht om terugzending naar de afzender. Uw terugbetaling vond plaats op 25 oktober om 17.53 uur en 26 seconden.
Met vriendelijke groet
Op
1/5
★☆☆☆☆
Ik moet zeggen dat mijn bestelling enkele dagen na de geplande datum aankwam, wetende dat het voor een geschenk was. Ik was niet in staat om het terug te krijgen. Ik had een optie genomen speciaal voor dit. Ik ben dan ook bijzonder teleurgesteld over het feit dat de leveringstermijn ondanks de hogere kosten niet in acht werd genomen.