9/10
★★★★★
op 1126 beoordelingen

Laatste neutrale klantbeoordelingen

3/5
★★★☆☆
Heel mooi product, goede kwaliteit, maar helaas is de maat te groot.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 25/10/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen naar aanleiding van je bestelling. Afhankelijk van de onderdelen en modellen kunnen de maten van de jeans variëren. Als je vragen hebt voordat je je bestelling plaatst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze chat op de website. We kunnen je helpen de juiste maat te kiezen voor het model dat je hebt gekozen. Nog een fijne dag,Het Toxik3 team ??
3/5
★★★☆☆
Ik ben teleurgesteld omdat ik een slim fit had besteld en de broek die ik ontving niet strak zat aan de onderkant zoals op de foto, maar de kwaliteit en het comfort zijn erg goed.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 08/10/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Emmanuelle, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring na je bestelling met ons te delen. Het spijt ons dat de broek niet bij je paste, en we hopen dat je een ander artikel vindt dat wel bij je past! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze chat op de website als je vragen hebt voordat je je bestelling plaatst. De tevredenheid van onze klanten is erg belangrijk voor ons, en we hopen dat je een ander artikel vindt waar je wel blij van wordt! Een fijne dag toegewenst,Team Toxik3 ?
2/5
★★☆☆☆
Bestelling geplaatst met een gratis paraplu die... niet in het pakket zat. Ik heb contact opgenomen met uw diensten, maar... geen antwoord !!!!
Reviewer icon
Eric M.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 28/09/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo, De aanbieding werkte erg goed, maar de paraplu's waren op. We hebben ze daarom vervangen door een Toxik3 draagtas, met een verontschuldigend briefje voor elke bestelling. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze online chat. Het Toxik3 team wenst u een prettige dag!
3/5
★★★☆☆
Maten zijn niet altijd identiek, dus het is moeilijk om te bestellen.
Reviewer icon
Patrick G.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 05/09/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Patrick, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen na het plaatsen van je bestelling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat op onze website als je nog vragen hebt voordat je je bestelling plaatst. We helpen je graag om de juiste maat te kiezen voor het model dat je hebt gekozen. Nog een fijne dag, Het Toxik3 team ?
3/5
★★★☆☆
Ik dacht dat alles perfect was. Ik ontving mijn pakket met 3 artikelen, slechts een was geschikt, ik vroeg om een ruil op twee artikelen en sindsdien niets meer nieuws, geen pakket, geen terugbetaling.Het is al een goede maand dat ik opvolg zonder enige terugkeer.Dus ... een dienst na verkoop die tussenbeide kwam met efficiëntie, mijn pakket geleverd maar niet gevonden maar alles is vandaag geregeld, ik ben erg blij.
Reviewer icon
Isa C.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 22/08/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Isa,We zijn nogal verrast door je bericht, want het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via online chat, [email protected] of per telefoon op 0148337720. Ons team doet altijd zijn best om snel te reageren op klanten die vragen hebben of hulp nodig hebben, en we hebben momenteel geen after-sales verzoeken in behandeling. Als je probleem nog steeds niet is opgelost, geef ons dan je contactgegevens zodat we zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen. We hopen dat we je volledig tevreden kunnen stellen. We wensen u een prettige avond, Team Toxik3
3/5
★★★☆☆
Product niet goed gesneden en teruggestuurd. De klantenservice was echter zeer responsief en betrouwbaar!
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 16/05/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Anne,Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de combinatie niet bij je paste, en we hopen dat een ander item je wel blij zal maken 🙂 We streven altijd naar een efficiënte en prettige klantenservice, dus we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service! Tot snel,Het Toxik3 Team
3/5
★★★☆☆
Te veel e-mails over 1 enkele zending, en in het Engels. Ik dacht dat dit verboden was als je te maken hebt met een verkoop in Frankrijk! Stuur ze alstublieft naar mij, ik zal niet meer met u samenwerken. B. GROSJEAN - 80 rue du Concours - 71000 MÂCON
Reviewer icon
Grosjean B.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 05/05/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Brigitte,Bedankt voor je feedback, die ons zal helpen om onze diensten te verbeteren. Het spijt ons te horen over dit e-mailprobleem en we zullen er alles aan doen om het zo snel mogelijk op te lossen. Het spijt ons ook dat het artikel niet aan je wensen voldeed. Als je een artikel wilt retourneren, ga je naar het retourformulier op https://toxik3.returnscenter.com/. Je hoeft alleen maar je bestelnummer en je e-mailadres in te vullen om je voorgefrankeerde retouretiket te ontvangen. We zijn bereikbaar via Toxik3 chat of e-mail ([email protected]) als je verdere hulp nodig hebt. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons en we hopen dat je een ander artikel vindt waar je blij van wordt! We wensen je een fijne dag,Het Toxik3 team
2/5
★★☆☆☆
Ik heb dezelfde zwarte ENDUIT-jeans besteld als in februari 2022, dezelfde referentie, maar degene die ik heb ontvangen is mat, niet een beetje glanzend, dus ik ben teleurgesteld, de kwaliteitscontrole was gebrekkig.
Reviewer icon
Prénom N.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 14/04/2022 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo, bedankt voor uw bericht en voor het melden van dit probleem. We begrijpen niet wat er gebeurd kan zijn waardoor je zo'n storing ervaart met hetzelfde product. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de online chat op de site, zodat we het probleem samen kunnen oplossen. Tot ziens, het Toxik3 team.