9/10
★★★★★
op 1041 beoordelingen

Laatste neutrale klantbeoordelingen

3/5
★★★☆☆
Ik ontdekte dit denimmerk in een dorpswinkel. Ik was meteen verkocht. Dus ging ik naar de website om dezelfde jeans te vinden. Ik dacht dat ik hem gevonden had door af te gaan op de vorm en samenstelling, want ik had het originele label niet meer. Maar toen ik hem eenmaal had ontvangen, bleek de samenstelling van de jeans op het label niet overeen te komen met de beschrijving op de website. De volgende keer zal ik het voor het wassen controleren.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 09/11/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Cécile,Bedankt voor het delen van je ervaring met ons denimmerk. We zijn erg blij dat je over de streep bent getrokken, ook al betreuren we het dat de samenstelling van de jeans die je hebt ontvangen niet overeenkomt met die op de website.Voor je volgende aankopen, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen als je op zoek bent naar een jeans die identiek is aan de jeans die je in de winkel hebt gevonden. We helpen je graag bij het vinden van de juiste referentie en zorgen ervoor dat je keuze aan je verwachtingen voldoet.We waarderen je begrip en zijn er voor verdere hulp.Nog een fijne dag?
3/5
★★★☆☆
De maten verschillen van product tot product en ik eindigde met één broek van de drie die te klein was. Geen antwoord op mijn e-mail.
Reviewer icon
Martin C.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 11/11/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Christine,Het spijt ons van de verwarring over de maten. Je kunt de broeken die niet passen terugsturen of ruilen. We nodigen je ook uit om onze productbeschrijvingen en onze maattabellen zorgvuldig te raadplegen om je keuze voor je volgende aankopen te vergemakkelijken. Nog een fijne dag verder?
2/5
★★☆☆☆
Ik heb een bestelling geplaatst en mijn pakket is nog steeds niet aangekomen! Het zou kwijt zijn en ze moeten me een nieuwe sturen. Ik vind dat deze levering enorm veel tijd in beslag neemt.
Reviewer icon
Angélique B.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 02/11/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Angélique,Het spijt ons te horen dat je pakket nog steeds niet is aangekomen, en we begrijpen je frustratie in dit opzicht.We nodigen je uit om contact op te nemen met de vervoerder van het pakket voor meer informatie over de huidige locatie door het verstrekken van uw tracking-nummer. Daarnaast kunt u gerust contact met ons opnemen via de online chat om de situatie beter af te handelen van onze kant.We blijven beschikbaar indien nodig. ??
2/5
★★☆☆☆
Reviewer icon
Tanja V.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 27/10/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Tanja,Het spijt ons echt dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen.Voor meer informatie over de bezorgstatus kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via onze online chat of via [email protected] de bestelling al is verzonden, raden we je ook aan om contact op te nemen met de vervoerder die verantwoordelijk is voor het pakket om de mogelijke redenen voor de vertraging te achterhalen.We zijn er om je te helpen en deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. ??Tot ziens!
2/5
★★☆☆☆
Reviewer icon
Rancon B.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 03/11/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hoi Brigitte,Het spijt ons te horen dat de levertijd langer was dan verwacht. We begrijpen je frustratie. Het is belangrijk om te weten dat levertijden niet door ons worden beheerd, maar door onze partnermaatschappijen. We raden je aan rechtstreeks contact met hen op te nemen voor meer informatie over je volgende levering. Bedankt voor je begrip.
3/5
★★★☆☆
Zeer comfortabele broek die goed past, maar de knoop van de tailleband brak na 3 keer gebruiken - jammer.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 20/10/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Bedankt voor uw waardevolle feedback en we zijn blij te horen dat de broek u bevalt. Het spijt ons echter ook om te horen dat de knoop op uw kunstlederen broek is afgebroken. Om ons te helpen de situatie beter te begrijpen, zouden we graag meer details van u horen. We nemen per e-mail contact met u op via [email protected].
3/5
★★★☆☆
De retourvoorwaarden zijn niet duidelijk, ik wacht nog steeds op het document dat met de bestelling is meegestuurd (artikel te klein).
Reviewer icon
Anne T.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 06/10/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Anne,Het spijt ons dat je problemen hebt ondervonden met het retourneren van je bestelling. We begrijpen je frustratie en willen je graag wat opheldering geven, want alle informatie over retourzendingen staat duidelijk vermeld op onze website in het gedeelte "Een retourzending maken" onderaan de pagina. Ons team is ook beschikbaar om je problemen aan te pakken en je door het retourproces te begeleiden. We behandelen ook berichten via e-mail en online chat en staan klaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen met het retourneren of om eventuele andere vragen te beantwoorden. Ons doel is om je een bevredigende klantervaring te bieden en we zijn er om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verdere hulp nodig hebt. We zullen er alles aan doen om uw problemen op een efficiënte manier op te lossen.
3/5
★★★☆☆
Ik heb bij deze site besteld met de gedachte dat ik minder zou betalen dan wanneer ik via een tussenwinkel zou gaan... maar ik ben teleurgesteld dat ik 50 euro heb betaald voor een spijkerbroek (oorspronkelijke prijs 55 maar ik kreeg 10% voor mijn eerste bestelling) terwijl ik dezelfde broek, met dezelfde referentie, in een winkel voor 32,99 heb gevonden. Het verschil is gewoon enorm. Voor de rest zijn ze aangenaam om te dragen en passen ze goed.
Reviewer icon
Cindy L.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 24/09/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hoi Cindy,Bedankt voor het delen van je winkelervaring met ons. We zijn blij om te horen dat de jeans die je hebt besteld je bevalt qua comfort en maat, maar we begrijpen ook je teleurstelling over de prijs.Elke winkel is vrij om zijn eigen prijzen te hanteren voor zijn artikelen op basis van verschillende factoren, waaronder bedrijfskosten, productkwaliteit, lopende promoties, etc. Daardoor kunnen er soms prijsverschillen zijn tussen identieke of vergelijkbare artikelen die elders worden verkocht. Wij danken u voor uw steun als klant. Uw aankoop helpt ons bedrijf te ondersteunen, zodat we kwaliteitsproducten en een uitzonderlijke service kunnen blijven bieden.
2/5
★★☆☆☆
Ik heb het model dat ik besteld had niet ontvangen en toen ik ging ruilen bleek het model dat ik besteld had uitverkocht te zijn. Ik had niet de mogelijkheid om een ander model te kiezen, dus ik heb gekozen voor terugbetaling, maar de verzendkosten worden niet vergoed. Ik had graag het model kunnen ruilen zonder een nieuwe bestelling te plaatsen en opnieuw verzendkosten te betalen.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 16/09/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Véronique, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je opmerkingen te sturen. Onze oprechte excuses voor de verzendfout. Je hebt er goed aan gedaan om hierover contact met ons op te nemen, want het staat buiten kijf dat je niet voor de verzendkosten zou moeten opdraaien. Om je in de toekomst een betere ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat je snel antwoord krijgt op eventuele vragen, willen we je eraan herinneren dat we een online chatdienst op onze website hebben, evenals een speciaal e-mailadres voor onze klanten, "[email protected]". We staan bijzonder open voor deze communicatiekanalen. ps: de levering is momenteel gratis tot het einde van de maand.
2/5
★★☆☆☆
Ik vind dat het tussen de bestelling en de levering radiostilte is. Ik ben niet gewend aan andere sites waar ze communicatiever zijn.
Reviewer icon
Geraldine P.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 21/08/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hoi Géraldine, Het spijt ons dat je geen van onze automatische e-mails hebt ontvangen, aangezien dit niet onze gewoonte is, maar we zijn toch een beetje teleurgesteld met deze score? Aan de andere kant hebben we wel goed gereageerd op uw verzoeken via e-mail en online chat. Nog een fijne dag, het Toxik3 team.??
3/5
★★★☆☆
Geweldige jeans, geen problemen met de maat. Dus tot nu toe geen retourzendingen. Het is alleen de vermeende gratis verzending. Ik weet niet zeker of ik daar bij mijn vorige bestelling van heb geprofiteerd. Jammer
Reviewer icon
Christine H.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 04/08/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze jeans en dat je geen problemen hebt gehad met de maat. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij dat onze producten aan je verwachtingen voldoen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we zijn blij dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen.Wat betreft de gratis verzending, betreuren we het dat u problemen ondervond met uw laatste bestelling. We verontschuldigen ons voor elk misverstand of verwarring die mogelijk is ontstaan over dit aanbod. We raden je aan om direct contact met ons op te nemen, zodat we deze situatie kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat je de juiste aanbieding ontvangt. Nog een fijne dag, Het TOXIK3-team ?
3/5
★★★☆☆
El producto me gusta aún aun no tengo experiencia para opinar sobre la calidad del mismo.Creo que se puede mejorar el plazo de entrega.Hice la compra el 2 de Agosto y ha llegado el 18 de Agosto.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 01/08/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Goedemorgen, bedankt voor het delen van uw productbeoordeling. We zijn blij om te horen dat het u bevalt, ook al heeft u nog niet genoeg ervaring om de kwaliteit te beoordelen. We hopen dat het product zal blijven voldoen aan u als u het meer gebruikt.We begrijpen uw bezorgdheid over de levertijd. We streven er voortdurend naar om onze levertijden te verbeteren om onze klanten een betere ervaring te bieden. We willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak dat de langere levertijd in dit specifieke geval kan hebben veroorzaakt. We zullen uw feedback in overweging nemen om onze diensten verder te verbeteren.Goedemorgen, Het TOXIK3 team ??
3/5
★★★☆☆
Ik heb mijn pakje in de verkeerde maat ontvangen. Ik had maat 38 besteld en heb maat 36 gekregen! Ik heb een ruilverzoek ingediend, we zullen zien wat er verder gebeurt.
Reviewer icon
Gilda F.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 03/08/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo, Het spijt ons heel erg van de fout in de maat van je bestelling. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn om een artikel te ontvangen dat niet aan je verwachtingen voldoet. Ons team werkt er hard aan om deze situatie snel en efficiënt op te lossen. Als je nog vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw ervaring is belangrijk voor ons en we zijn er om je te helpen dit probleem naar tevredenheid op te lossen. Nog een prettige dag, Het TOXIK3-team ?
2/5
★★☆☆☆
De levering was te laat en werd afgeleverd bij een 'bezorgdepot' waar ik het artikel moest ophalen - in plaats van dat het pakket bij mij thuis werd afgeleverd, wat handiger was.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 05/07/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo,Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw recensie te delen over uw bezorgervaring. Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging in de levering die u heeft ondervonden en het ongemak dat dit kan hebben veroorzaakt.We begrijpen volledig dat u liever had gezien dat het pakket direct bij u thuis was afgeleverd, wat handiger voor u zou zijn geweest. Helaas lijkt het erop dat er een probleem was met het leveringsproces, waardoor het artikel moest worden opgehaald bij het leveringsdepot.We nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit leveringsprobleem onderzoeken om te begrijpen wat er is gebeurd en om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt.Goedendag,Het TOXIK3-team
3/5
★★★☆☆
Teleurgesteld door de push up kant die niet push up is.De jeans heeft geen houvast ze glijden en de snit van het onderbeen is niet zoals op de foto's.De kleur is ook niet trouw aan de foto's, we hadden rood verwacht en niet bordeauxrood.
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 16/06/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo, Onze oprechte excuses als de push-up kant niet aan uw verwachtingen voldeed. We doen ons best om nauwkeurige beschrijvingen van onze producten te geven, maar we begrijpen dat verwachtingen van persoon tot persoon kunnen verschillen en het spijt ons dat de pasvorm van de jeans en de snit aan de onderkant van het been niet waren wat je verwachtte. Nog een fijne dag, Het TOXIK3-team
3/5
★★★☆☆
Reviewer icon
Louise D.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 02/06/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Dank je Louise voor je informatieve commentaar. De bedrukte broeken van CAO hebben inderdaad een coating die ze een gewaxte look geeft. Door deze extra laag heeft de broek een beperkte elasticiteit, waardoor hij zeer getailleerd aanvoelt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Neem gerust contact met ons op via online chat of e-mail ([email protected]) als je vragen hebt.
3/5
★★★☆☆
Ik heb een spijkerbroek besteld. Toen ik deze jeans bestelde, kreeg ik er een tas bij, die tot mijn verbazing ontbrak. Ik ben erg teleurgesteld...
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 24/05/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo Veronique, Bedankt voor het delen van je winkelervaring met ons. Het spijt ons te horen dat je niet de tas hebt ontvangen die bij je jeansbestelling werd aangeboden. We begrijpen uw teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor deze vergissing. Het spijt ons zeer voor het ongemak en waarderen je begrip. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen er alles aan doen om deze situatie recht te zetten en je een positieve winkelervaring te bezorgen. Nog een fijne dag, Het TOXIK3-team ?
2/5
★★☆☆☆
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 26/04/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo,Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met de vorm van de jeans na de eerste wasbeurt. We streven ernaar om materialen van hoge kwaliteit te selecteren voor onze producten om een optimale duurzaamheid te garanderen, maar het is mogelijk dat variaties in verzorging, wastechnieken of andere factoren de vorm van een kledingstuk kunnen beïnvloeden, zelfs als het van goede kwaliteit is. We raden je aan de wasinstructies die bij de jeans worden geleverd zorgvuldig op te volgen om het risico op vervorming tot een minimum te beperken. Nog een fijne dag, Het TOXIK3-team
3/5
★★★☆☆
Desondanks dat ik dol ben op de broeken slijten ze jammer genoeg heel snel en komen er vlug gaten in 🙁 heel erg jammer maar buiten dat zitten ze wel fijn
Reviewer icon
Acheteur Vérifié(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 03/05/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo,Bedankt voor het delen van uw review met ons. We zijn blij te horen dat je van de broek houdt, maar het spijt ons ook te horen dat je voortijdige slijtage hebt ervaren.We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten en we zijn teleurgesteld om te horen dat de broek die je hebt gekocht niet voldoet aan onze normen voor duurzaamheid. Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor is ontstaan.Goedendag,Het TOXIK3-team
2/5
★★☆☆☆
Ik neem altijd dezelfde maat broeken en deze keer is de spijkerbroek die ik heb gekozen te klein, terwijl de spijkerbroek die ik onlangs heb gekocht nog past. Bovendien is de kwaliteit van de stof totaal anders. Wat is het probleem?
Reviewer icon
Florence P.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 27/04/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Toxik3
Hallo,Het spijt ons te horen dat de jeans die je hebt gekozen niet zijn wat je ervan had verwacht. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral als je in het verleden broeken van dezelfde maat bij ons hebt gekocht. Ons productieteam streeft ernaar om hoge kwaliteitsnormen te handhaven voor al onze producten, maar het is mogelijk dat er een variatie is geweest in de pasvorm of maat van deze specifieke jeans. Het is ook mogelijk dat de stof die voor deze jeans is gebruikt anders is dan de stof die is gebruikt voor de broek die je onlangs hebt gekocht, wat het verschil in maat en stof zou kunnen verklaren.We geven om je tevredenheid en willen je helpen een oplossing te vinden. We kunnen je aanbieden om de jeans te retourneren voor een ruiling of een terugbetaling, of als je dat liever hebt, kunnen we je helpen om een andere maat te vinden die misschien beter past.Aarzel niet om contact met ons op te nemen met je voorkeuren, we zullen je graag helpen.Nog een fijne dag,Het TOXIK3 team ???