1/ Stel uw vertrouwenscertificaat in

Het Vertrouwenscertificaat is een aan uw zaak gewijde pagina met al uw klantbeoordelingen en het certificaat van onze onderneming, de contactgevens van uw bedrijf en uw transparantie-index.

 

2/ Installeer de GBN-module op uw website

Met de gratis Plug-in (voor PrestaShop, WooCommerce of Magento) kunt u de beoordelingen van uw klanten op uw website publiceren en tevens op elk product dat u verkoopt. Dankzij deze functie worden er onder andere sterren weergegeven bij de resultaten in zoekmachines.

 

3/ Zamel beoordelingen in

Op basis van uw oude bestellingen

Om de invoering van onze tool zo sterk mogelijk te versnellen kunt u automatisch een verzoek om een beoordeling naar uw klanten sturen.

Op basis van een bestand met beoordelingen

Hebt u al een CSV-bestand met beoordelingen van uw klanten? Importeer dit bestand via de pagina Beoordelingen importeren.

 

4/ U bent klaar

De tool is nu gereed voor gebruik, maar u kunt desgewenst bepaalde instellingen optimaliseren.

 

Automatische bevestiging

Door uw beoordelingen automatisch te valideren kunt u instellen vanaf welk cijfer de beoordelingen automatisch gevalideerd mogen worden.
Met een zelf aan te passen lijst trefwoorden, kunt u voorkomen dat bepaalde beoordelingen automatisch worden gevalideerd.
Automatisch gevalideerde beoordelingen kunnen altijd achteraf nog gemodereerd worden.

 

Widgets

Op de pagina Widgets kunt u de gewenste widget kiezen en bepalen op welke plaats deze op uw website moet verschijnen (boven, onder, links, rechts). U moet deze functie op de instellingenpagina van de plug-in op uw website inschakelen om te zorgen dat de widget wordt weergegeven.