Bestand: SAG.zip
Grootte: 140 kb

Alles beheren met één module

Met onze PrestaShop-module kunt u automatisch de beoordelingen van uw klanten inzamelen. Bovendien kunt u met deze module krachtige marketingtools op uw website weergeven. Uiteraard is onze module helemaal gratis.

Beoordelingen van de webwinkel

De beoordelingen en cijfers die uw klanten aan uw webwinkel geven worden automatisch op uw website gepubliceerd in de vorm van diverse widgets, die u desgewenst kunt weergeven of niet. U kunt de plaats van deze items aanpassen.

Beoordelingen van uw producten

Op elke productpagina geeft de module een widget weer met de beoordeling van uw klanten over dit product. Zo wordt de content van uw productpagina's verrijkt met de opmerkingen van uw klanten.

Beoordelingsverzoek versturen

De module haalt op een beveiligde en versleutelde manier de lijst op met klanten die iets in uw webwinkel hebben besteld. Wij zorgen er vervolgens voor dat zij per e-mail worden uitgenodigd een beoordeling in te dienen, om u een optimaal percentage goed afgeleverde e-mails en een zo hoog mogelijk responspercentage te garanderen.

Gratis en duurzaam

De PrestaShop-module is gratis en wordt regelmatig bijgewerkt, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij alle versies van PrestaShop, 1.4, 1.5, 1.6 en 1.7.

Google-sterren en Rich Snippets

Verbeter het klikpercentage voor uw zoekmachineresultaten. Dankzij de module worden er in verschillende zoekmachines, waaronder Google, sterren weergegeven op basis van uw productbeoordelingen.

Vertrouwenszegel

Het certificaat van Gegarandeerde Beoordelingen Nederland is een krachtig verkoopargument waarmee u uw klanten geruststelt en uw conversiepercentage verbetert.

MAAK KENNIS MET ONZE MODULE OP ONZE DEMO-SITE

En neem vooral een kijkje in de productsheets!!

15

% meer klikken op beoordeelde producten

96

% van de klantenbeoordelingen zijn positief

88

% klantenbeoordelingen raadplegen

DOWNLOAD DE PRESTASHOP MODULE GRATIS

Begin nu met het verzamelen van klantenbeoordelingen

Beoordeling van de module

0

1★

0

2★

0

3★

0

4★

18

5★

10/10

Gebaseerd op 18 biljetten.