Bestand: SAG.zip
Grootte: 140 kb

Een zeer volledige en eenvoudig te gebruiken module

Met onze Magento-extension kunt u met een paar muisklikken uw klantbeoordelingen verzamelen en op een eenvoudige, ethisch verantwoorde en transparante manier beheren. De module is bovendien helemaal gratis!

Uw websitebeoordelingen

Affichez facilement vos avis site depuis votre page d'accueil via les widgets disponibles. Si vous décidez de les afficher, vous pourrez ensuite personnaliser leur emplacement et leur apparence.

Uw productbeoordelingen

De beste manier om uw zichtbaarheid en uw omzet een boost te geven! Laat via widgets op uw productpagina's de stem van uw klanten horen. Elke nieuwe, gepubliceerde beoordeling wordt weergegeven en verrijkt de content van uw productpagina's.

Beoordelingen van uw winkel

U kunt nu ook klanten die iets in uw fysieke winkel hebben gekocht om een beoordeling vragen. Door hen via onze module om een beoordeling te vragen, neemt u al uw klanten mee en dát is van essentieel belang!

Vragen om een beoordeling

Wij zorgen voor de inzameling van de beoordelingen, door per e-mail om een beoordeling te vragen. Deze e-mails worden automatisch naar uw klanten gestuurd, nadat zij een bestelling hebben geplaatst in uw webwinkel. Dit garandeert een responspercentage van circa 13%.

Google-sterren en Rich Snippets

Verbeter uw zichtbaarheid in zoekmachines! De module geeft automatisch, met Google-sterren, de cijfers weer die aan uw producten zijn toegekend. Deze zorgen voor een betere natuurlijke referencing en verbeteren uw conversiepercentage.

Vertrouwenscertificaat

Een sterk argument voor uw legitimiteit als webwinkel: wij leveren u een door ons ondertekend vertrouwenscertificaat, om uw klanten gerust te stellen met betrekking tot de betrouwbaarheid van de op uw website gepubliceerde beoordelingen.

15

% meer klikken op beoordeelde producten

96

% van de klantbeoordelingen is positief

88

% leest de klantbeoordelingen

DOWNLOAD GRATIS DE MAGENTO-EXTENSION

Begin nu meteen de beoordelingen van uw klanten in te zamelen