Bestand: woocommerce-sag-master.zip
Grootte: 188 kb

Eenvoudig uw klantbeoordelingen beheren

Onze plug-in voor WooCommerce is ontwikkeld om in een paar klikken de beoordelingen van uw klanten te ontvangen, beheren en publiceren. Geef uw beste ambassadeurs een stem door de reviews van uw klanten weer te geven op een ethische en volledig betrouwbare manier. Onze plug-in is helemaal gratis!

Weergave van uw websitebeoordelingen

Met een op uw website afgestemde widget brengt u heel eenvoudig de websitebeoordelingen van uw klanten op een mooie manier naar voren. U kunt er ook voor kiezen om deze uitsluitend weer te geven in uw vertrouwenscertificaat, dat bezoekers op uw website kunnen openen.

Weergave van uw productbeoordelingen

Een product dat met beoordelingen van klanten wordt gepresenteerd heeft meer kans om te worden verkocht. Met onze plug-in voor WordPress verschijnen uw beoordelingen en cijfers in uw productsheets, via een hierin opgenomen widget.

Nu ook beoordelingen van uw winkel

U kunt nu ook klanten die iets in uw fysieke winkel kopen een beoordeling vragen, via een gepersonaliseerde uitnodiging om een beoordeling in te dienen. Elke klant telt en de mening van klanten over uw winkel is minstens zo belangrijk is als die over uw webwinkel!

Automatisch uw klanten om een beoordeling vragen

Zodra een klant een bestelling op uw website plaatst, zorgen wij ervoor dat hij/zij automatisch een verzoek krijgt om een beoordeling te geven, nadat zij hun bestelling hebben ontvangen. U kunt deze e-mails personaliseren, zodat deze optimaal aansluiten bij uw wensen en zo een manier vormen om de relatie met uw klanten te verbeteren.

Google-sterren en Rich Snippets

Met onze plug-in voor WooCommerce verschijnen uw Google-sterren bij uw beoordeelde producten, dankzij de Rich Snippets die in de zoekmachines te zien zijn. Het voordeel voor u? Een betere natuurlijke referencing en een boost voor uw conversiepercentage!

Vertrouwenscertificaat

Is het een prioriteit voor u om legitiem en transparant te zijn naar uw klanten toe? Wij leveren u een 100% authentiek vertrouwenscertificaat, dat uw klanten en toekomstige klanten geruststelt dat de gepubliceerde beoordelingen authentiek zijn en een betrouwbare oorsprong hebben.

15

% meer klikken op beoordeelde producten

96

% van de klantenbeoordelingen zijn positief

88

% klantenbeoordelingen raadplegen

DOWNLOAD GRATIS DE WOOCOMMERCE-PLUGIN

Begin nu meteen de beoordelingen van uw klanten in te zamelen