Thermogroup 9.8/10
★★★★★
op 133 beoordelingen 10 1

Laatste positieve klantbeoordelingen

5/5
★★★★★
Bedankt voor de snelle levering! 2 dagen na mijn bestelling werd het apparaat bij me afgeleverd. Ik was erg enthousiast over de behulpzaamheid aan de telefoon en vond de installatie van het apparaat erg gemakkelijk.
5/5
★★★★★
Zeer snelle levering zonder onaangename verrassingen. Ik ben zeer tevreden over het team dat me heeft geadviseerd over de vervanging van mijn verwarmingsketel, de afstelling van de circulatiepomp en de keuze van elektrische accessoires. Super service! Ik waardeerde ook de installatievideo's die werden geleverd. Hartelijk dank en tot binnenkort voor meer projecten. (:
5/5
★★★★★
Top geholpen, snap nog steeds niet dat hier niet meer aandacht aan wordt gegeven, makkelijke wisseling van gas naar elektrisch
4/5
★★★★☆
Mooi product (Electra cv-ketel)
5/5
★★★★★
Advies en reactievermogen. Zeer professioneel!
Antwoord van Thermogroup
Op
Hartelijk dank voor uw mening!
5/5
★★★★★
Super aftersales service, toegankelijk, zeer responsief en zeer meegaand. Thermo Group kent zijn producten heel goed, biedt een zeer uitgebreide storingshandleiding (die vind je niet overal) en eersteklas hulp bij problemen, zelfs buiten de garantieperiode. Reserveonderdelen worden zo snel mogelijk opgestuurd zodra zich een probleem voordoet. Je voelt echt de wil om de klant gedurende de hele levensduur van het product te ondersteunen. Petje af voor hen!
5/5
★★★★★
Ik heb twee boilers gekocht bij Thermo Group en ik ben er helemaal tevreden over. Ik beveel ze zonder aarzeling aan.
5/5
★★★★★
Wat een genot om te kunnen rekenen op een echte service! Natuurlijk kan de machine een klein probleem hebben, maar het belangrijkste is dat het probleem wordt begrepen en dat het onberispelijk wordt afgehandeld. Wat is er beter dan bellen en iemand aan de andere kant van de lijn te hebben die zich om je probleem bekommert en eraan werkt om het zo snel mogelijk op te lossen? Dus ja, ik raad Thermogroup aan!
5/5
★★★★★
De besturingseenheid speelt zijn rol perfect Een warmte-indicator ontbreekt
Antwoord van Thermogroup
Op
Hartelijk dank voor je mening, Valentin! We werken voortdurend aan het verbeteren van onze producten en houden rekening met al je opmerkingen.
5/5
★★★★★
5/5
★★★★★
Het advies, de hulp bij het opzetten, de beschikbaarheid van de contacten.
5/5
★★★★★
Het team is altijd op de top van zijn kunnen. Als je het kleinste probleem hebt, biedt de dienst na verkoop garantie en staat klaar om je te helpen, zelfs als ze het druk hebben. Wanhoop niet als je ze niet kunt bereiken, ze bellen je terug. Het onderdeel dat de dag ervoor was aangevraagd, was de volgende dag al in huis. Ketel 6kw modulable 4kw, (energiebesparing) voor minder koud weer. Ik heb echt geen spijt van mijn oude oliegestookte ketel, plus het ziet er geweldig uit.
5/5
★★★★★
5/5
★★★★★
5/5
★★★★★
Geweldig team, (advies, informatie, hulp bij installatie) We weten dat we op hen kunnen rekenen Geweldige ketel, zuinig, stil, ruimtebesparend Als ik terugdenk aan mijn oude oliegestookte ketel, raad ik aan
5/5
★★★★★
Wat mij beviel was de professionaliteit en hoffelijkheid van uw personeel. Ze waren geduldig, Herman en Cedric met wie ik sprak, waren behulpzaam en maakten de 'chats' die ik met hen had aangenaam. Een verbetering zou online toegang tot tekeningen en diagrammen kunnen zijn. Sommige letters op de productpapieren waren erg klein.
5/5
★★★★★
Efficiënt. Beschikbaar. Lost eventuele problemen op. Zeer goede ervaring. Kopen op 19/04/2022
5/5
★★★★★
5/5
★★★★★
De bestelling en verzending van de goederen verliepen zeer goed
5/5
★★★★★
Serieus bedrijf, zeer goede informatie gekregen en daarom heb ik de ketel gekocht. Vandaag heb ik het pakket op tijd ontvangen, de ketel zit goed beschermd in een dikke kartonnen doos. Wat ik waardeer is dat ik teruggebeld wordt als de telefoon in gesprek is.