9.6/10
★★★★★
op 290 beoordelingen

Laatste neutrale klantbeoordelingen

3/5
★★★☆☆
Deadline niet gehaald, maar e-mail om te waarschuwen
Reviewer icon
David M. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 21/05/2023 
Vertaalde beoordeling
3/5
★★★☆☆
Correcte prijs, maar de kwaliteit van de onderdelen moet worden verbeterd.
Reviewer icon
Frederic H. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 13/11/2019 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Dank u voor uw feedback en ons telefoongesprek. Uw perceptie van kwaliteit is inderdaad gebaseerd op onvolledige informatie: met de Krosfou 2019 technologie zijn de hitteschilden van de originele onderdelen vaak niet meer nodig. Bovendien zorgt de hoogwaardige keramiek die wij in onze monolieten gebruiken (met een unieke innovatieve coating) voor veel betere prestaties dan cordieriet. Wij zullen daarom onze FAQ aanvullen en danken u voor uw vertrouwen.
2/5
★★☆☆☆
Onmogelijk om in 3 termijnen te betalen, geen uitleg. leveringsadres in relaispunt niet gerespecteerd, uitlaatpijpen over mijn deur gegooid, iedereen die voor mijn huis passeert kon zijn hand uitsteken en mijn pakje ter waarde van 186€ meenemen. kartonnen doos vernield.
Reviewer icon
Marie Helene B. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 31/07/2019 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Het verheugt ons dat uw monteur de KF-68008 (PEUGEOT Catalyst), die intact bleek te zijn nadat hij door DPD aan de andere kant van uw poort (80 cm) was afgezet, probleemloos heeft kunnen monteren. Het bestelde onderdeel was te groot voor het relaispunt en werd in het belang van de snelheid door DPD rechtstreeks aan huis geleverd. Betaling in 3 keer is mogelijk vanaf 300. PS: In geval van een beschadigd stuk, belt u ons en wij sturen u een nieuw stuk.
3/5
★★★☆☆
De site is niet slecht! maar de levering heel erg slecht!
Reviewer icon
Patrick W. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 05/03/2019 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Bedankt voor uw positieve beoordeling op onze site. We hebben UPS management op de hoogte gebracht van de ongewone vertraging in de levering: onderdeel ontvangen om 14:47 in plaats van 12:00.
3/5
★★★☆☆
Het product is van zeer goede kwaliteit; het is gemakkelijk te monteren op de plaats van de originele, zelfs met de thermische bescherming! Ik gebruik al een tijdje de UPS bezorgservice, maar die is erg snel (6 dagen) en ik moest 3 weken wachten tot mijn pakket bij de douane aankwam. Het kostte me 110e FDP in plaats van 39e FDP door het postkantoor voor niets, + 88e FDP door de douane!
Reviewer icon
Jean-yanne E. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 28/12/2018 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Geachte heer, Naar aanleiding van ons telefoongesprek van gisteren hebben wij de directie van UPS ingelicht: dit is de eerste keer dat een dergelijke PB zich voordoet bij de douane van het eiland Réunion: 10 laatste leveringen op het eiland werden elk in 2 of 3 dagen door UPS gedaan. Bedankt voor de informatie. Het team van Krosfou dankt u voor uw vertrouwen.