9.7/10
★★★★★
op 346 beoordelingen

Laatste neutrale klantbeoordelingen

2/5
★★☆☆☆
We moeten het onderdeel terugsturen omdat het niet overeenkomt met het model auto dat aan u is geleverd.
Reviewer icon
Esther M. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 07/05/2024 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Hallo
Hartelijk dank voor uw opmerking. Bij Krosfou is klanttevredenheid onze topprioriteit en om ons te verontschuldigen voor het ongemak, hebben we je bestelling volledig terugbetaald!
Ondanks de inspanningen van ons team tijdens het controleren van de onderdelen, komen compatibiliteitsproblemen zelden voor. Als er zich problemen voordoen, is dat voornamelijk te wijten aan autofabrikanten die onverwachte wijzigingen aanbrengen aan de accessoires in de auto.
We blijven ons inzetten voor een soepele, bevredigende, klantgerichte ervaring en voor het leveren van hoogwaardige, kosteneffectieve uitlaatonderdelen.
Dank u voor uw begrip en voor uw hulp om ons te verbeteren.
Tot ziens bij Krosfou!
3/5
★★★☆☆
Redelijke prijs, maar de kwaliteit van de onderdelen moet worden verbeterd.
Reviewer icon
Frederic H. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 13/11/2019 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Bedankt voor je feedback en ons telefoongesprek. Uw kwaliteitsperceptie is gebaseerd op onvolledige informatie: met de Krosfou 2019-technologie zijn de hitteschilden van de originele onderdelen vaak niet meer nodig. Bovendien levert de hoogwaardige keramiek die we in onze monolieten gebruiken (met een unieke innovatieve coating) veel betere prestaties dan cordieriet. We kijken ernaar uit om onze FAQ aan te vullen en danken u voor uw vertrouwen.
2/5
★★☆☆☆
Onmogelijk om in 3 termijnen te betalen, geen uitleg. leveringsadres in relaispunt niet gerespecteerd, uitlaatpijpen over mijn poort gegooid, iedereen die voor mijn huis passeert kon mijn pakket met een zwaluw van 186 pakken. kartonnen doos vernield.
Reviewer icon
Marie Helene B. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 31/07/2019 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Het verheugt ons dat uw monteur de KF-68008 (PEUGEOT katalysator) probleemloos heeft kunnen monteren. Deze bleek intact te zijn nadat hij door DPD aan de andere kant van uw poort (80 cm) was afgezet. Het bestelde onderdeel, dat te groot was voor het relaispunt, werd omwille van de snelheid direct door DPD bij u thuis afgeleverd. Betaling in 3 termijnen is mogelijk vanaf 300. PS: Als je stuk beschadigd is, bel je ons en sturen we je een nieuw stuk.
3/5
★★★☆☆
De site is niet slecht! maar de levering heel erg slecht!
Reviewer icon
Patrick W. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 05/03/2019 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Bedankt voor uw positieve beoordeling van onze site. We hebben het management van UPS op de hoogte gebracht van deze ongebruikelijke vertraging in de levering: het artikel werd ontvangen om 14.47 uur in plaats van om 12.00 uur.
3/5
★★★☆☆
Product van zeer goede kwaliteit; paste gemakkelijk op de plaats van het origineel, zelfs met de thermische bescherming! Aan de andere kant zou de zogenaamd zeer snelle leveringsservice (6 dagen) van UPS verboden moeten worden, want mijn pakket zat vast bij de douane, en ik kreeg het pas na 3 weken! Het kostte me 110e in FDP in plaats van 39e per post voor niets, + 88e aan douanerechten!
Reviewer icon
Jean-yanne E. (acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 28/12/2018 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van Krosfou
Op
Geachte heer, naar aanleiding van ons telefoongesprek van gisteren hebben we het management van UPS op de hoogte gebracht: dit is de 1e keer dat een PB van deze aard zich voordoet bij de douane van Réunion: 10 leveringen op het eiland werden elk in 2 of 3 dagen uitgevoerd door UPS. Bedankt voor het informeren. Het Krosfou team dankt u voor uw vertrouwen.