Krosfou 9.6/10
★★★★★
op 290 beoordelingen 10 1

Laatste positieve klantbeoordelingen

5/5
★★★★★
Tijdens een zoektocht op het web naar een FAP voor mijn auto vond ik Krosfou. Hij bleek een betrouwbare leverancier. het onderdeel werd zonder problemen vervangen. Contact gehad met vriendelijk en meewerkend personeel. POSITIEVE ervaring en TOEGANKELIJKE prijzen. Bedankt
5/5
★★★★★
Uitstekende service, de verkoper belde me terug om me te informeren dat mijn bestelling 2 uur later klaar zou zijn en beschikbaar in het depot in Toulouse. Ik was zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de auto en de service die ik van mijn dealer heb ontvangen.
Antwoord van Krosfou
Op
Gracias por sus comentarios sobre nuestro servicio: ¡la distribución en 2-3 horas también está disponible en 42 departamentos!
Y la fabricación de un producto MONOBLOC, muy popular entre nuestros clientes PRO como sustituto de las 2 piezas de enclavamiento originales que a menudo presentan problemas de estanqueidad, aumenta considerablemente la vida útil del dispositivo.
Más información AQUÍ: https://www.krosfou.fr/blog/73_tout-savoir-sur-le-filtre-a-particules-avec-catalyseur-integre-en-monobloc-montage-facile-et-performance-optimale.html
5/5
★★★★★
Super snel en mijn katalysator was goed verpakt en zoals besteld. Ik zou Krosfou aanbevelen en zou niet aarzelen om nog een bestelling te plaatsen indien nodig. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Dat is gewoon perfect.
4/5
★★★★☆
Nou
5/5
★★★★★
Zeer goede site, zeer reactief, het secretariaat heeft ons echt geholpen toen we een fout maakten met de fap, een aanrader!
5/5
★★★★★
Zeer tevreden en eerlijke prijzen
5/5
★★★★★
Voldoet aan mijn bestelling snelle levering
5/5
★★★★★
Supersnel uitstekende aanbeveling
4/5
★★★★☆
De kwaliteit van de FAP laat te wensen over, vooral met betrekking tot de schroeven (lasnaden die niet houden). De prijs kan ik begrijpen, verder zeer goede service van krosfou voor de snelheid en de verpakking.
5/5
★★★★★
Ik was zeer tevreden over het product en de levering.
5/5
★★★★★
Zonder problemen besteld. Ik werd ingelicht over een vertraging in de levering omdat de voorraad werd aangevuld. Toen de voorraad weer op peil was, kwam de bestelling binnen 48 uur aan, perfect. Bedankt voor de efficiëntie
4/5
★★★★☆
Goed product.
4/5
★★★★☆
Cool. Ik heb mijn pakje de volgende dag in het depot opgehaald...
5/5
★★★★★
Maximale precisie en assistentie
5/5
★★★★★
Uitstekend product.
5/5
★★★★★
Geweldig bedrijf, altijd goed.
5/5
★★★★★
Zeer professionele service. Bravo.
5/5
★★★★★
Uitstekende klantenservice per telefoon, begripvol, snel, vriendelijk Snelle en gemakkelijke levering
5/5
★★★★★
Goed
5/5
★★★★★
Zeer tevreden, dank u voor uw snelheid