Deconinck Fishing Gemiddeld cijfer

9.6/10
★★★★★
op 4718 beoordelingen 10 1

Laatste positieve klantbeoordelingen

5/5
★★★★★
Ik was zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Ik was zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Mijn bestelling was goed verpakt. Dank aan het hele team 😉
5/5
★★★★★
Zeer goed product, hartelijk dank, tot ziens
5/5
★★★★★
Zeer goed en zeer professioneel
4/5
★★★★☆
Heel goed.
5/5
★★★★★
Snelle verwerking, goed verpakt, zeer tevreden
5/5
★★★★★
Snel ontvangen, zeer goed verpakt, niets op aan te merken
5/5
★★★★★
Zeer snel
5/5
★★★★★
Ik was ten eerste aangenaam verrast dat bij Deconnick Fishing deze reel bijna 2 keer goedkoper was dan op andere verkoopsites, vervolgens snelle verzending met efficiënte tracking van het pakket, kortom zeer tevreden met mijn aankoop.
5/5
★★★★★
Snelle levering en goede staat van het materiaal
5/5
★★★★★
👍👍
5/5
★★★★★
Ik was zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Buis GUY
5/5
★★★★★
Super
5/5
★★★★★
Het bedrijf is zeer serieus en geeft me volledige voldoening bij elke bestelling. Efficiënt, snel en goede prijzen.
5/5
★★★★★
Goede en snelle service
5/5
★★★★★
Komt overeen met de bestelling Regelmatigheid van levering
5/5
★★★★★
Ik ben nog nooit teleurgesteld over een van de artikelen die ik heb besteld en ze zijn altijd goed verpakt! Ik ben nog nooit teleurgesteld in ze geweest, ze zijn altijd goed verpakt en de levertijd is erg snel! Een van de beste visgerei sites in het land! Goede voortzetting voor jou!
5/5
★★★★★
Snelle verzending, materiaal ok.
4/5
★★★★☆
Tevreden met mijn aankoop, ik ben alleen een beetje teleurgesteld dat de hengel niet wordt geleverd met een foedraal om het droog en beschermd te kunnen opbergen, ik had dezelfde 2.10m op een andere site besteld en die werd geleverd met foedraal, afgezien van dat zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en zeer goede site zorgvuldige verpakking en snelle levering, ik beveel deze site ten zeerste aan
5/5
★★★★★
Snel ontvangen
5/5
★★★★★
Onberispelijke, snelle en zorgvuldige service