9.7/10
★★★★★
op 218 beoordelingen

Laatste neutrale klantbeoordelingen

2/5
★★☆☆☆
Ik betaalde een schandalig bedrag voor de schoenen (maar dat was mijn keuze), moest 15€ verzendkosten betalen en zou 25€ moeten uitgeven om ze terug te sturen omdat de schoenen groot zijn. Geen aanrader.
Reviewer icon
Donatella F.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 28/01/2024 
Vertaalde beoordeling
3/5
★★★☆☆
De verzendkosten werden niet correct weergegeven en werden alleen bij het afrekenen weergegeven.
Reviewer icon
Ricardo H.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 20/01/2024 
Vertaalde beoordeling
2/5
★★☆☆☆
Ik kocht het product voor een veel hogere prijs dan normaal (maar daar ben ik blij mee, want het was niet op voorraad in andere winkels. Wat mij stoort is dat ik verzendkosten heb betaald om het thuis te laten bezorgen, en het vervolgens moest ophalen bij een afhaalpunt omdat ik (zogenaamd) niet thuis was.
Reviewer icon
Sara F.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 12/01/2024 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van CopnCop
Op
Goedemorgen,

Als je niet thuis bent, wordt het pakket naar een afhaalpunt gestuurd. Dit is normaal en om veiligheidsredenen, want we verkopen dure producten en alleen jij kunt het ophalen met je identiteitsbewijs. De bezorger laat het niet achter bij bijvoorbeeld een buurman of in een brievenbus.
3/5
★★★☆☆
Tevreden
Reviewer icon
Franck S.(acheteur vérifié)
Op
na aankoop van 21/11/2023 
Vertaalde beoordeling
Antwoord van CopnCop
Op
Bedankt Franck voor je positieve beoordeling van onze CopnCop-website. We zijn erg blij dat je over het algemeen een positieve ervaring met ons hebt gehad. We zullen ons blijven verbeteren om je in de toekomst een betere ervaring te geven.